gradient top

Wat wilt u? En wanneer wilt u dit gerealiseerd hebben? U zult versteld staan van de stappen die u gaat zetten. En niet alleen u!

Geef uzelf de kans om te realiseren wat u voor ogen heeft. Ook al lijkt uw doel misschien nog lastig te bereiken. Of u het nu nog negatief formuleert: 'ophouden met...' of positief 'zorgen dat ik...', met ReRouting vindt u de juiste weg. Na een paar coachingssessies kijkt u met plezier en verbazing naar hetgeen u bereikt heeft.

Coachingstraject

ReRouting streeft ernaar u in een beperkt coachingstraject op de goede weg te brengen.

We beginnen met een uitgebreide intake, waarin u kunt proeven of u zich bij ons op uw gemak voelt. We vinden het belangrijk dat het 'klikt'. Openheid, eerlijkheid en bereidheid om mogelijkheden te onderzoeken is een voorwaarde voor succes.

Aan het eind van de intake bespreken we hoe het coachingstraject eruit gaat zien. Vaak komt het neer op circa vijf sessies van ruim een uur.


Persoonlijke coachingsessie | 60-75 min
€95*
MEER INFORMATIE
incl. koffie/thee

locatie: Etten Leur

eerste intake: €35*

Tijdstip en locatie naar keuze mogelijk in overleg (reiskosten extra)

* Bedragen inclusief BTW

Praktijkvoorbeeld
Relatie met moeder

relatie met moeder
Sandra wilde graag onderzoeken waarom haar moeder met haar zusje een betere band had dan met haar. Ze had het gevoel dat ze erg haar best deed om een goede band met haar moeder te hebben, maar voor haar gevoel bleef haar moeder haar zusje voortrekken...

MEER >

 

Maak kennis met ReRouting

ReRouting laat u graag kennismaken met haar activiteiten. We organiseren regelmatig kennismakingsbijeenkomsten, waarin we meer vertellen over onze aanpak. En natuurlijk ook graag uw vragen beantwoorden.

MEER >