gradient top

U heeft in uw leven van alles meegemaakt. Prettige dingen, maar ook minder prettige. Niet alles is zo gelopen als u gewenst had. Alhoewel voor- en tegenspoed bij het leven hoort, zijn er soms dingen onbegrijpelijk verlopen. Wat was er aan de hand dat ervoor gezorgd heeft dat...


Opstellingen kunnen laten zien wat speelde, waardoor acceptatie beter mogelijk is. Representanten kunnen net dat zeggen, dat een zucht van verlichting oplevert.


Wilt u zich nog jaren afvragen wat de reden was van... Of neemt u de stap naar meer duidelijkheid?

Wat is een opstelling?

In een opstelling creëert u het beeld dat u heeft van de situatie. In principe gebeurt dit door het vragen van andere aanwezigen als representant. De representanten behoeven niet op de hoogte te zijn van hetgeen speelt, waardoor discretie gewaarborgd kan worden.

U plaatst de representanten op een plek in de ruimte en zij geven weer hoe zij de situatie ervaren. Het zal u vaak bekend in de oren klinken én het kan inzichten opleveren die u verrassen. Soms blijkt dat verkeerde interpretaties jarenlang een enorme rol hebben gespeeld.


Deelname aan een opstellingenmiddag voor senioren
€20*
MEER INFORMATIE
Specifiek bedoeld voor senioren (60+)

incl. koffie/thee

locatie: Etten Leur

inbreng eigen thema €35* extra

Indien u een thema wilt inbrengen, verzoeken we u vooraf contact op te nemen, zodat u er zeker van bent dat uw thema behandeld wordt.

* Bedragen inclusief BTW

Praktijkvoorbeeld
Relatie met moeder

relatie met moeder
Sandra wilde graag onderzoeken waarom haar moeder met haar zusje een betere band had dan met haar. Ze had het gevoel dat ze erg haar best deed om een goede band met haar moeder te hebben, maar voor haar gevoel bleef haar moeder haar zusje voortrekken...

MEER >

 

Maak kennis met ReRouting

ReRouting laat u graag kennismaken met haar activiteiten. We organiseren regelmatig kennismakingsbijeenkomsten, waarin we meer vertellen over onze aanpak. En natuurlijk ook graag uw vragen beantwoorden.

MEER >