gradient top

Met vrienden kun je over veel praten, maar sommige onderwerpen zijn niet zo makkelijk.

Dat kan met je familie te maken hebben, met de opleiding die je volgt of met de keuzes die je moet gaan maken. Met pesten, met faalangst, met onzekerheid. Hoe breng die je het ter sprake en wil je er eigenlijk wel over praten?


Besef dat je niet de enige bent en dat anderen tegen hetzelfde aanlopen als jij. Maar ook dat zaken die bij jou goed lopen, voor een ander een probleem kunnen zijn.


Voor scholieren/studenten van ca. 16 tot 20 jaar organiseren we opstellingen, waarin allerlei verschillende onderwerpen aan de orde kunnen komen. Het zal herkenning opleveren, inzicht en wat je verdere stappen kunnen zijn.
Gun jezelf een dag die je niet meer vergeet en waaraan je later ook veel zult terugdenken.


Deelname aan een opstellingenmiddag voor jongeren
€20*
MEER INFORMATIE
Specifiek bedoeld voor jongeren (ca. 16-20 jaar)

incl. koffie/thee

locatie: Etten Leur

inbreng eigen thema: €20* extra

Indien u een thema wilt inbrengen, verzoeken we u vooraf contact op te nemen, zodat u er zeker van bent dat uw thema behandeld wordt.

* Bedragen inclusief BTW

Praktijkvoorbeeld
Relatie met moeder

relatie met moeder
Sandra wilde graag onderzoeken waarom haar moeder met haar zusje een betere band had dan met haar. Ze had het gevoel dat ze erg haar best deed om een goede band met haar moeder te hebben, maar voor haar gevoel bleef haar moeder haar zusje voortrekken...

MEER >

 

Maak kennis met ReRouting

ReRouting laat u graag kennismaken met haar activiteiten. We organiseren regelmatig kennismakingsbijeenkomsten, waarin we meer vertellen over onze aanpak. En natuurlijk ook graag uw vragen beantwoorden.

MEER >