ReRouting is er voor u. We kijken samen naar hetgeen voor u belangrijk is. In het heden of in de toekomst of misschien in het verleden. Wilt u alleen inzicht, of een stap zetten?
Laat u verrassen!

Heden en toekomst
Bij ReRouting krijgt u inzicht in uw mogelijkheden. Soms door extra informatie, die bijdraagt aan uw plannen. Soms door een nieuw perspectief, dat onvermoede kansen biedt. En alles relatief snel en op een eenvoudige manier.

Verleden
Ook kan ReRouting met u terugkijken naar een situatie die u niet heeft opgeleverd wat u verwachtte of hoopte. Inzicht in hetgeen er werkelijk speelde, kan tot onverwachte uitkomsten leiden. Rust en acceptatie, maar ook nieuwe mogelijkheden kunnen zich aandienen.

Hoe werkt ReRouting?
In overleg met u bepalen we de aanpak. Er zijn veel mogelijkheden: opstellingen, coaching, training. Individueel of in groepsverband, al naar gelang uw wensen.

Spreekt het u aan om anderen, vaak mensen die u en uw situatie niet kennen, op te stellen en te zien wat zij ervaren? Of kiest u liever een andere vorm? We bieden u een veilige omgeving waarin u zich op uw gemak voelt.

Praktijkvoorbeeld
Relatie met moeder

relatie met moeder
Sandra wilde graag onderzoeken waarom haar moeder met haar zusje een betere band had dan met haar. Ze had het gevoel dat ze erg haar best deed om een goede band met haar moeder te hebben, maar voor haar gevoel bleef haar moeder haar zusje voortrekken...

MEER >

 

Maak kennis met ReRouting

ReRouting laat u graag kennismaken met haar activiteiten. We organiseren regelmatig kennismakingsbijeenkomsten, waarin we meer vertellen over onze aanpak. En natuurlijk ook graag uw vragen beantwoorden.

MEER >