gradient top

Een Body&Soul reset is gebaseerd op het gegeven dat al onze ervaringen in ons lichaam worden opgeslagen. Deze ervaringen bestaan uit alles wat we hebben meegemaakt en uit invloeden van mensen waarmee we veel in contact zijn (geweest). Dit samen bepaalt wie we zijn en geeft op celniveau aan elk mens een unieke frequentie. Deze frequentie werkt als een magneet; dat wat we uitzenden, trekken we aan. Daardoor kunnen zich in ons leven patronen voordoen die zich steeds herhalen.

Als bepaalde patronen of emoties ons blokkeren of niet bijdragen aan een 'onbezorgde toekomst', kan een Body&Soul reset een grote verandering teweegbrengen. Dit kan bijvoorbeeld wenselijk zijn bij een verlies dat moeilijk verwerkt kan worden, een negatieve gedachte die telkens de kop opsteekt en blijft terugkomen, emoties verbonden aan ervaringen tijdens het opgroeien. Ieder weet wat in zijn leven het verschil zou kunnen maken tussen 'hoe het is' en 'hoe het zou kunnen zijn'. Hoe fijn is het dan ook om iets los te kunnen laten en daarvoor in de plaats een rustig gevoel te kunnen krijgen.

Dit kan door middel van een Body&Soul reset. Het is een sessie van in totaal ca. tweeënhalf uur. We beginnen met een intake en daarna werken we subtiel en heel comfortabel aan een kleine verandering in de energetische frequentie, waardoor patronen verminderen of verdwijnen en energieën weer in balans worden gebracht.
 Alles dat goed voor u is, blijft en alles dat niet meer dienend is, wordt verwijderd. Denk daarbij niet alleen aan emoties, thema's en belemmerende gedachten maar ook aan de invloed op fysieke klachten.

Het is een heel bijzondere ervaring die 'ruimte' oplevert, doordat belemmerende gedachten, gevoelens en emoties worden weggehaald. Na een Body&Soul reset staat u anders in het leven.

Praktijkvoorbeeld
Niet mijn plek

niet mijn plek
Jaap* was eind 30 toen hij ter sprake bracht dat hij zich in het gezin waarin hij was opgegroeid niet echt gewaardeerd had gevoeld. Hij was de jongste en had vier broers...

MEER >

 

Maak kennis met ReRouting

ReRouting laat u graag kennismaken met haar activiteiten. We organiseren regelmatig kennismakingsbijeenkomsten, waarin we meer vertellen over onze aanpak. En natuurlijk ook graag uw vragen beantwoorden.

MEER >