gradient top

Dankzij mijn eigen ervaringen met BEMER en ervaringen van anderen, ben ik een enthousiast gebruiker van deze technologie. Vandaar dat ik dit graag uitdraag.

BEMER kan preventief werken, maar zeker ook bijdragen in herstel of verlichting van klachten door het stimuleren van de doorbloeding van de kleine en zeer kleine bloedvaten.

Voor onze gezondheid is onze bloedsomloop heel belangrijk. Ongestoord transport van voedingsstoffen en zuurstof naar onze cellen en afvoer van afvalstoffen is cruciaal.
Een verstoorde bloedsomloop levert na verloop van tijd klachten op. Bij de grote bloedvaten kan verstopping operatief worden verholpen; bij de kleine haarvaatjes niet.

De oplossing is een systeem dat de beperkte pompbewegingen van de kleine en zeer kleine bloedvaten stimuleert en zo nodig verbetert.
Betere doorbloeding verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

BEMER is er voor iedereen! Voor jong en oud. Voor kleine blessures en voor incidentele of chronische klachten. De stofwisseling wordt ondersteund en de immuunrespons verbetert.

BEMER wordt o.a. ingezet bij: artrose - botbreuken - diabetes - etalagebenen - hernia - polyneuropathie - reuma - rugpijn - vermoeidheidssyndroom - slechte wondgenezing - slaapstoornissen - stress - gescheurde banden of verrekking. BEMER kan klachten verminderen door de stimulerende werking, maar ook omdat medicijnen beter door het lichaam opgenomen worden.

Net zo vanzelfsprekend als overal internet en een mobiele telefoon was het motto van BEMER's oprichter in 1998 "In elk huis een BEMER". Gebruikers zijn het er van harte mee eens!

 

Advies op maat
Bel of mail me om vragen te bespreken. Vragen op medisch gebied kan ik naar de aan BEMER verbonden artsen doorspelen, die eventueel zelf contact kunnen hebben met uw eigen behandelend arts. 
Door BEMER zelf te testen kunt u zien wat het voor u doet.

Meer informatie vindt u op ReRouting.Bemergroup.com/nl

en vragen kunt u stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.