Praktijkvoorbeeld
organisatieopstellingen

In verband met een reorganisatie krijgen medewerkers de mogelijkheid om te solliciteren naar voor hen nieuwe functies. Marieke* wil deze uitdaging wel aan gaan, maar twijfelt of ze er verstandig aan doet.

Aan welke functie moet ze de voorkeur geven, want er zijn meerdere die haar aanspreken. Wat zal er in die, ook voor de organisatie nieuwe functies, van haar verwacht worden? Is ze in staat de groei in functioneren te realiseren? Kortom, zal ze de juiste vrouw op de juiste plaats zijn? Na het bespreken van de mogelijkheden, met daarbij de diverse aspecten die een rol spelen, doen we een opstelling. In deze opstelling ‘voelt’ Marieke in welke functie zij het beste op haar plaats zal zijn. Het verrast haar dat ze een duidelijk onderscheid kan maken tussen de functies waaruit ze kan kiezen. Marieke heeft de functie gekregen die het beste bij haar paste en nu, enkele jaren later, heeft ze een volgende stap gemaakt.

 

Maak kennis met ReRouting

ReRouting laat u graag kennismaken met haar activiteiten. We organiseren regelmatig kennismakingsbijeenkomsten, waarin we meer vertellen over onze aanpak. En natuurlijk dan ook uw vragen beantwoorden.

MEER >

* In verband met bescherming van de privacy zijn de namen van de betrokkenen gewijzigd.