Ondernemers en managers zijn multitaskers, druk bezig met zaken die het ondernemersbloed harder laten stromen. Daarnaast zijn er ook issues die onevenredig veel tijd en aandacht vergen en waarvoor een oplossing niet altijd snel voor de hand ligt. Zeker als het om mensen gaat, spelen emoties een rol en staat logica niet altijd op de eerste plaats.

Een andere kijk

Hoe mooi is het om hier eens op een heel andere manier naar te kijken. Het kost maar een paar uur om op een 'unieke' wijze antwoorden te krijgen die helderheid verschaffen en een totaal andere kijk op de zaak opleveren. Een opstelling voor organisaties is een zinvolle investering die vaak meer oplevert dan verwacht.

Soms kent u twijfel

Met uw accountant bespreekt u de 'harde kant' van de zaak; ReRouting wil met u naar de 'andere kant' kijken. Maak ReRouting uw vaste of tijdelijke sparringpartner. Oplossings- en resultaatgericht, met een verrassend creatieve insteek.

Praktijkvoorbeeld
De oplossing is vaak dichtbij

Coaching
De leidinggevende van Katja had al een aantal gesprekken met haar gevoerd. In hun communicatie voelden beiden zich niet door de ander begrepen...

MEER >

 

Maak kennis met ReRouting

ReRouting laat u graag kennismaken met haar activiteiten. We organiseren regelmatig kennismakingsbijeenkomsten, waarin we meer vertellen over onze aanpak. En natuurlijk ook graag uw vragen beantwoorden.

MEER >