gradient top

Coaching

Loopbaan & leiderschap

In een organisatie is de bijdrage van zowel management als medewerkers essentieel. Verbetering kan gewenst zijn bij het vermijden van leiderschap, lage daadkracht, risicomijdend gedrag en ziekteverzuim.

Iemand is zelf ook niet altijd gelukkig met hetgeen hij doet of laat. In zijn functie, privéleven, in relaties met anderen, bij het nemen of niet nemen van beslissingen. Vaak wordt door anderen geaccepteerd 'dat iemand zo is', zonder dat de vraag gesteld wordt of diegene 'ook zo wil zijn'.

Aandacht voor hetgeen iemand beweegt, heeft effect. Niet-haalbaar geachte doelen kunnen haalbaar worden, conflicten opgelost en samenwerking verbeterd. En dit op een relatief snelle en eenvoudige, oplossingsgerichte manier, zonder langdurige sessies en moeilijke gesprekken. Positief voor de organisatie, maar ook voor de betrokkenen!

ReRouting richt zich zowel op medewerkers- als op managementniveau en weet op stimulerende wijze kwaliteiten en talenten zichtbaar te maken. Een vleug humor en lichtheid maken de gesprekken aangenaam.

Coaching kan leiden tot beter functioneren in de eigen functie, maar kan ook gericht zijn op loopbaanperspectief binnen of buiten de eigen organisatie. ReRouting kan vanuit ruime HR-ervaring begeleiding geven en de stappen die mogelijk zijn ook voor de betrokkene haalbaar en tastbaar maken.


Organisatie coachingsessie | 60-75 min
€125*
excl BTW
MEER INFORMATIE
Specifiek gericht op bedrijven en organisaties

incl. koffie/thee

locatie: Etten Leur

eerste intake: €75*

Tijdstip en locatie naar keuze mogelijk in overleg (reiskosten extra)

* Bedragen voor zakelijke sessies zijn exclusief BTW

Praktijkvoorbeeld
De oplossing is vaak dichtbij

Coaching
De leidinggevende van Katja had al een aantal gesprekken met haar gevoerd. In hun communicatie voelden beiden zich niet door de ander begrepen...

MEER >

 

Maak kennis met ReRouting

ReRouting laat u graag kennismaken met haar activiteiten. We organiseren regelmatig kennismakingsbijeenkomsten, waarin we meer vertellen over onze aanpak. En natuurlijk ook graag uw vragen beantwoorden.

MEER >