gradient top

ReRouting is een kleine organisatie, die samenwerkt met een aantal professionele partners.
Als ervaren coach en opstellingsbegeleider, met een achtergrond van ruim 35 jaar marketing- en HR-activiteiten in het MKB en bij multinationals, heb ik ReRouting opgezet.

Vijftien jaar geleden kwam ik in aanraking met opstellingen en zag hoeveel deze iemand kunnen opleveren. Dit was voor mij aanleiding om een groot aantal verschillende opleidingen te volgen en mijn praktijk te openen. Bij grotere opdrachten werk ik samen met andere trainers, coaches en opstellers, die gerenommeerd zijn op hun vakgebied. Dit betreft zowel collega's in Vlaanderen als in Nederland.

Kennis, ervaring, intuïtie.

 

Kiki Hubeek

Mijn CV omvat ondermeer HEAO CE/BE, Reclame SRM, HBO Personeelsmanagement, Enneagram opleidingen, Landmark Forum, Advanced Course, SELP en Communication Course, NLP Practioner, NLP Master, Persoonlijk Begeleider, een groot aantal opleidingen Systemisch Werk (opstellingen) ook op het gebied van gezondheid en trauma’s, intuïtieve bewustwording en Body&Soul reset. Ik heb veel geleerd van Bouke de Boer, Johannes Schmidt en Andrea Wandel, Matthias Varga von Kíbed, Insa Sparrer, Stephan Hausner, Marieke Soutberg, Ken Page & Nancy Nester en anderen. Naast ervaring met HR change management en als professionele mentor/coördinator heb ik diverse mentorprogramma’s ontwikkeld die geresulteerd hebben in effectiever werken met meer cohesie in verschillende organisaties. De rode draad in mijn leven is altijd geweest: wat drijft iemand?

Mijn stijl van coachen wordt ervaren als intuïtief, gedreven, orgineel en altijd gefocussed op het resultaat. Ik ben voorstander van een goede balans tussen werk en privé door het promoten van een positieve werkcultuur en holistisch leven.


Ik ben o.m. werkzaam geweest bij H.J. Heinz, Akzo, ITT Standard Electric, Texaco Olie Maatschappij, Indola Cosmetics, Vogel Reclame & Marketing, Ontwerpbureau Corps 3 op twee, Ando Graphic, Den Haag media groep en een bibliotheek.

HR 8116