gradient top

ReRouting laat u graag kennismaken met haar activiteiten. We organiseren regelmatig kennismakingsbijeenkomsten, waarin we meer vertellen over onze aanpak. En natuurlijk dan ook uw vragen beantwoorden.

Uiteraard kunnen we ook telefonisch onze aanpak toelichten of per e-mail uw vragen beantwoorden. Discretie is altijd verzekerd.


Oplossings- en resultaatgerichte aanpak
Natuurlijk is het mooi om terug te kijken naar een oorzaak, maar nog mooier is het om een ‘onmogelijk’ doel te realiseren. ReRouting stimuleert u om dromen te verwezenlijken, oplossings- en resultaatgericht.

Kennismakingsbijeenkomsten
In onze praktijk in Etten-Leur bent u welkom om meer te horen over onze coachings- en opstellingsactiviteiten. We lichten de achtergrond toe en wat u mag verwachten. In de agenda vindt u de data vermeld. Mochten de tijdstippen u niet schikken of wilt u liever op uw eigen locatie met ons kennismaken, geen probleem, neem gewoon even contact met ons op.

De bijeenkomsten zijn vrijblijvend, dus u bent altijd welkom. Wel verzoeken we u zich vooraf aan te melden via ons online aanmeldformulier.

 

maak kennis